MatchaTea Směs na pečení 340g
Kód: B120Související produkty
Detailní popis produktu
Složení:
- pšeničná celozrnná mouka (73 %), bio třtinový cukr, bio mletý zelený čaj Matcha (4,4 %), kukuřičný škrob, bio sušená citronová kůra.
- Výrobek neobsahuje GMO, byl vyroben ze zdrojů, které neobsahují GMO a je v souladu se směrnicemi EU č. 1829/2003 a 1830/2003. Proto není nutné GMO status výrobků na obalu uvádět.
- Alergologické informace: výrobek obsahuje lepek
Průměrné výživové údaje na 100 g:
- Energetická hodnota 1501 kJ (354 kcal)
- bílkoviny 9,5 g
- sacharidy 74 g
- tuky 1,7 g
Návod k použití:
Na přípravu těsta potřebujeme: 180 g másla (nebo jiný ztužený rostlinný tuk) a 2 vaječné žloutky
Obsah sáčku vysypeme na pracovní desku, přidáme změklé máslo (nebo jiný ztužený rostlinný tuk), žloutky a zpracujeme těsto.
Tip: do těsta můžeme přidat mleté ořechy či mandle.
Zpracované těsto dáme vychladit do lednice (cca na 2 hodiny). Vychlazené těsto vyválíme na pomoučněné pracovní desce a tvořítky vykrajujeme různé tvary nebo plníme do formiček (dle druhu cukroví). Pečeme ve středně vyhřáté troubě na 170 °C, 5-10 minut (záleží na velikosti cukroví).
TIP NA SUŠENKY (bez vajec):
K sypké směsi (340 g) přidáme 150 g změklého másla, 150 – 200 g jemně nastrouhaných vymačkaných jablek (2-3 jablka), Bio skořicový cukr Amylon (2x20 g) a zpracujeme těsto. Z těsta uděláme kuličky, které dáme na plech vyložený pečícím papírem, promáčkneme vidličkou do mřížky (vidličku namáčíme do vody) a upečeme ve středně vyhřáté troubě na 170 °C cca 10 – 15 minut (dle velikosti sušenek).
Na přípravu těsta potřebujeme: 180 g másla (nebo jiný ztužený rostlinný tuk) a 2 vaječné žloutky
Obsah sáčku vysypeme na pracovní desku, přidáme změklé máslo (nebo jiný ztužený rostlinný tuk), žloutky a zpracujeme těsto.
Tip: do těsta můžeme přidat mleté ořechy či mandle.
Zpracované těsto dáme vychladit do lednice (cca na 2 hodiny). Vychlazené těsto vyválíme na pomoučněné pracovní desce a tvořítky vykrajujeme různé tvary nebo plníme do formiček (dle druhu cukroví). Pečeme ve středně vyhřáté troubě na 170 °C, 5-10 minut (záleží na velikosti cukroví).
TIP NA SUŠENKY (bez vajec):
K sypké směsi (340 g) přidáme 150 g změklého másla, 150 – 200 g jemně nastrouhaných vymačkaných jablek (2-3 jablka), Bio skořicový cukr Amylon (2x20 g) a zpracujeme těsto. Z těsta uděláme kuličky, které dáme na plech vyložený pečícím papírem, promáčkneme vidličkou do mřížky (vidličku namáčíme do vody) a upečeme ve středně vyhřáté troubě na 170 °C cca 10 – 15 minut (dle velikosti sušenek).
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář